Olcsó Bélyegzők.hu - Bélyegző készítés - Bélyegző online - Országos szállítás

BÉLYEGZŐ KÉSZÍTÉS - BÉLYEGZŐ ONLINE RENDELÉS - ORSZÁGOS SZÁLLÍTÁS

Bélyegző webáruházunkban több száz Colop és Trodat bélyegzőből választhat. Van téglalap bélyegző, négyzet bélyegző, hosszú vagy magas bélyegző, körbélyegző, ovál bélyegző, dátumbélyegző, van fekete, kék, piros, zöld, sárga és még rózsaszín bélyegzőnk is...

Akár 1 db bélyegzőt is ingyenesen átvehet országosan több mint 3000 átvételi ponton előre utalás esetén! (Posta, Csomagautomata, MOL Postapont, Coop Postapont) Szállítási idő: 1 munkanap. Utánvétel: 400 Ft Bankkártyával mindenhol tud fizetni!

Kirakós bélyegzők

Találatok: 1 - 11 / 11

4.890 Ft

Betűkészlet 3 vagy 4 mm magas karakterekkel A készlet tartalma: 256 betű és jel.

Tovább a megrendeléshez

4.890 Ft

Combi-Logo készlet 2.5 vagy 3.5 mm magas karakterekkel A készlet tartalma: 320 betű és 25 piktogram

Tovább a megrendeléshez

8.290 Ft

Önfestékező kirakós bélyegző 4 sor szövegig. A rajta lévő adatok változásakor (irányítószámok, címek, telefonszámok, stb.) olyan rugalmasságot nyújt, amelyre bármikor szükség lehet.

Tovább a megrendeléshez

8.290 Ft

Maximum lenyomat - minimum méret. Alig nagyobb egy öngyújtónál a COLOP zsebbélyegző, mégis 4 soros szöveglemezt tartalmaz az elegáns, ovális házban. A fedél lehúzásakor a bélyegző automatikusan kinyílik, és máris kész a bélyegzésre.

Tovább a megrendeléshez

8.990 Ft

Maximum lenyomat - minimum méret. Alig nagyobb egy öngyújtónál a COLOP zsebbélyegző, mégis 5 soros szöveglemezt tartalmaz az elegáns, ovális házban. A fedél lehúzásakor a bélyegző automatikusan kinyílik, és máris kész a bélyegzésre.

Tovább a megrendeléshez

9.290 Ft

Önfestékező kirakós bélyegző 5 sor szövegig. A rajta lévő adatok változásakor (irányítószámok, címek, telefonszámok, stb.) olyan rugalmasságot nyújt, amelyre bármikor szükség lehet.

Tovább a megrendeléshez

12.290 Ft

Önfestékező kirakós bélyegző 6 sor szövegig. A rajta lévő adatok változásakor (irányítószámok, címek, telefonszámok, stb.) olyan rugalmasságot nyújt, amelyre bármikor szükség lehet.

Tovább a megrendeléshez

12.890 Ft

A leghosszabb szavak és mondatok számára. Praktikus megoldás, ha saját magunk akarjuk elkészíteni a szöveget. Jól használható, ha az irányítószám, cím, telefonszám, stb. változhat.

Tovább a megrendeléshez

13.690 Ft

Önfestékező kirakós bélyegző 7 sor szövegig. A betűkészlet 3 és 4 mm-es karaktereket tartalmaz.

Tovább a megrendeléshez

14.890 Ft

Önfestékező kirakós dátumbélyegző. Praktikus megoldás, ha saját magunk akarjuk elkészíteni a szöveget.

Tovább a megrendeléshez

25.890 Ft

Kirakós fémházas bélyegző könnyen cserélhető kirakós lappal - praktikus megoldás, ha saját magunk akarjuk elkészíteni a szöveget. Jól használható, ha az irányítószám, cím, telefonszám, stb. változhat.

Tovább a megrendeléshez

A kosár tartalma

 x 
A kosár üres

Ingyenes átvétel

Ingyenes Házhozszállítással!

Országosan több mint
3000 átvételi pont!

Posta, Csomagautomata,
MOL Postapont,
Coop Postapont.