Olcsó Bélyegzők.hu - Bélyegző készítés - Bélyegző online - Országos szállítás

BÉLYEGZŐ KÉSZÍTÉS - BÉLYEGZŐ ONLINE RENDELÉS - ORSZÁGOS SZÁLLÍTÁS

Bélyegző webáruházunkban több száz Colop és Trodat bélyegzőből választhat. Van téglalap bélyegző, négyzet bélyegző, hosszú vagy magas bélyegző, körbélyegző, ovál bélyegző, dátumbélyegző, van fekete, kék, piros, zöld, sárga és még rózsaszín bélyegzőnk is...

Akár 1 db bélyegzőt is ingyenesen átvehet országosan több mint 3000 átvételi ponton előre utalás esetén! (Posta, Csomagautomata, MOL Postapont, Coop Postapont) Szállítási idő: 1 munkanap. Utánvétel: 400 Ft Bankkártyával mindenhol tud fizetni!

Aláírás bélyegzőt szeretnék, mennyibe kerül?

Minden bélyegzőnek van egy maximális lenyomat mérete. Ezen belül bármit kérhet a bélyegzőre: aláírást, logót, sorszámot, bármit! Szerkesztési díjunk egységesen INGYENES -nincs plusz költség-, így a bélyegző árát, egyedül a bélyegző típusa határozza meg. Nézzünk egy példát:

Legtöbben aláírás bélyegzőhöz a Colop Printer C20-as bélyegzőt választják.

Colop Printer C20     3.490 Ft

Maximális méret: 14x38mm, ajánlott max. sorok száma 4 sor

Lenyomat: beszkennelt/elküldött aláírás alapján

Választható bélyegzőház szín: fekete, kék, piros, átlátszó

Választható festékpárna szín: fekete, kék, piros, zöld, lila, üres

Szállítási díj: előre utalás esetén INGYENES

Összesen: 3.490 Ft

Megrendelem!

Mi szükséges az elkészítéshez?

Egy üres fehér papírra készítse el aláírását kék színű golyóstollal. Szkennelje be, és küldje el nekünk e-mailben, vagy töltse fel weblapunkon.

Kell hozzá meghatalmazás?

Nem. Nincs ilyen hivatalos szabályzat, ami alapján kérnünk kellene bármit. Ellenőrizni sem tudjuk sem az aláírást, sem a tanukat, így nem látjuk értelmét. Szűrőnek mi az üres papír+kék golyóstollat használjuk. Próbálja ki! Kérje meg barátját, főnökét, hogy írjon alá egy üres A4-es papírt kék golyóstollal! (Szerintünk működik ez a szűrő.) Hivatalosan a bélyegző készítést nem, a visszaélést viszont büntetik! Az Általános Szerződési Feltételek tartalmazza, hogy a megrendelt bélyegző használatára jogosult, saját részre, vagy cég esetén adott cég megbízásából rendeli a bélyegzőt.

FONTOS!

Aláírás bélyegzőt hivatalos papírokon nem használhat! Marketing céllal, levelezéshez, belső használatra ajánljuk ezeket a bélyegzőket.

A kosár tartalma

 x 
A kosár üres

Ingyenes átvétel

Ingyenes Házhozszállítással!

Országosan több mint
3000 átvételi pont!

Posta, Csomagautomata,
MOL Postapont,
Coop Postapont.