x 

Gyakran Ismételt Kérdések

Minden bélyegzőnek van egy maximális lenyomat mérete. Ezen belül bármit kérhet a bélyegzőre: aláírást, logót, sorszámot, bármit! Szerkesztési díjunk egységesen INGYENES -nincs plusz költség-, így a bélyegző árát, egyedül a bélyegző típusa határozza meg. Nézzünk egy példát:

Legtöbben aláírás bélyegzőhöz a Colop Printer C20-as bélyegzőt választják.

Colop Printer C20     3.490 Ft

Maximális méret: 14x38mm, ajánlott max. sorok száma 4 sor

Lenyomat: beszkennelt/elküldött aláírás alapján

Választható alap bélyegzőház szín: fekete, kék, piros, fekete/átlátszó

Választható festékpárna szín: fekete, kék, piros, zöld, lila, üres

Összesen: 3.490 Ft

Megrendelem!

Mi szükséges az elkészítéshez?

Egy üres fehér papírra készítse el aláírását lehetőleg fekete tűfilccel. Szkennelje vagy fotózza be, és küldje el nekünk e-mailben, vagy töltse fel weblapunkon.

Kell hozzá meghatalmazás?

Nem. Nincs ilyen hivatalos szabályzat, ami alapján kérnünk kellene bármit. Ellenőrizni sem tudjuk sem az aláírást, sem a tanukat, így nem látjuk értelmét. Szűrőnek mi az üres papíron készült aláírást használjuk. Próbálja ki! Kérje meg barátját, főnökét, hogy írjon alá egy üres A4-es papírt! (Szerintünk működik ez a szűrő.) Hivatalosan a bélyegző készítést nem, a visszaélést viszont büntetik! Az Általános Szerződési Feltételek tartalmazza, hogy a megrendelt bélyegző használatára jogosult, saját részre, vagy cég esetén adott cég megbízásából rendeli a bélyegzőt. Ha az aláírás nem üres háttéren szerepel hanem bármilyen dokumentumon, a bélyegző elkészítését nem teljesítjük!

FONTOS!

Aláírás bélyegzőt hivatalos papírokon nem használhat! Marketing céllal, levelezéshez, belső használatra ajánljuk ezeket a bélyegzőket.

Kapcsolat

  • +36 70 222-22-55
  • info kukac olcsobelyegzok.hu
  • Ügyfélszolgálat: 8-16 óráig