Olcsó Bélyegzők.hu - Bélyegző készítés - Bélyegző online - Országos szállítás

BÉLYEGZŐ KÉSZÍTÉS - BÉLYEGZŐ ONLINE RENDELÉS - ORSZÁGOS SZÁLLÍTÁS

Bélyegző webáruházunkban több száz Colop és Trodat bélyegzőből választhat. Van téglalap bélyegző, négyzet bélyegző, hosszú vagy magas bélyegző, körbélyegző, ovál bélyegző, dátumbélyegző, van fekete, kék, piros, zöld, sárga és még rózsaszín bélyegzőnk is...

Akár 1 db bélyegzőt is ingyenesen átvehet országosan több mint 3000 átvételi ponton előre utalás esetén! (Posta, Csomagautomata, MOL Postapont, Coop Postapont) Szállítási idő: 1 munkanap. Utánvétel: 400 Ft Bankkártyával mindenhol tud fizetni!

ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket s kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll!

Eladó:
Varga Sándor e.v.
Székhely: 8800 Nagykanizsa, Péterfai u. 1/H.
Adószám: 51346506-1-40
Nyilvántartási szám: 52181207
Szerződés nyelve: Magyar
Elektronikus Ügyfélszolgálat: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonos Ügyfélszolgálat: (70) 222-22-55
Kapcsolattartó: Varga Sándor
Ügyfélszolgálati idő: Munkanapokon 8:00-12:00, 13:00-16:00

Vevő:
A www.olcsobelyegzok.hu internetes áruházban vevői megrendelést rögzítő mindennemű természetes és jogi személy.

Szerződés létrejötte:
Vevő rögzíti rendelési szándékat a webáruházban, melyről egy automata visszaigazolást kap. Kizárólag akkor jön létre a felek között a szerződés, ha Eladó és Vevő is megerősíti írásban a rendelési szándékot.

Szerződés tárgya
A szerződés tárgya jelen internetes áruházban található mindazon árucikk és szolgáltatás, amire Vevő vásárlási megrendelést rögzít. Vevő az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó információs oldalakon találja meg, azt elfogadta, vagy változtatható tartalom esetén a megrendelés rögzítése előtt igényeinek megfelelően módosította. A megrendelés rögzítésével Vevő kijelenti, hogy a megrendelt termékek paramétereit elfogadja, és igényeinek mindenben eleget tevőnek ismeri el.

Vevő kijelenti, hogy a megrendelt bélyegzőt saját használatra, vagy cég esetén megbízottként jogosult a rendelés lebonyolítására.

A megrendeléskor a Vevő és Eladó között megrendelés jön létre, melyet az Eladó elektronikus rendszerében rögzít, és annak egy példányát a Vevő részére elektronikus úton, a megadott e-mail címre el is juttatja a megrendelés visszaigazolásaként. A Megrendelést követően Eladó ellenőrzi annak tartalmát, szükség szerint nyilvános adatbázis alapján. A jogszerűtlennek ítélt megrendeléseket nem áll módunkban teljesíteni! Amennyiben egyedi készítésű bélyegzőt rendel Eladó mintát készít, és a Vevő által megadott e-mail címre elküldi. A rendelés véglegesítésekor -a minta és az esetleges javítások elfogadásakor- Vevő és Eladó között írásbeli szerződés jön létre. Eladó a másodpéldányt és az elfogadott mintát elektronikusan iktatja, Vevő kérésére visszakereshető, magatartási kódexre nem utal. Adatkezelési elveinket jelen ÁSZF-ben találja. Ettől a szerződéstől elállni a jelen ismertető "Az elállás joga", és az "Elállási jog gyakorlásának menete" leírás alapján tud.

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak alanyi jogon adómentesek, nem minden esetben tartalmazzák az ingyenes házhozszállítást. Bővebb infót a Házhozszállítás résznél talál. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre
A webáruházban bélyegzők, és kiegészítői találhatóak. A megjelenített termékek kizárólag on-line, házhoz szállítással rendelhetőek meg.

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:
-Colop bélyegzők -és kellékei
-Trodat bélyegzők -és kellékei
-Egyéb bélyegzővel kapcsolatos termékek

Rendelési információk
A vásárlás regisztráció nélkül lehetséges.

Területi érvényesség:
Kizárólag magyarországi szállítási és számlázási címet tudunk elfogadni.

A megrendelések feldolgozása
A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 8.00-12:00, 13:00-16.00 óráig.
A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására. Amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra.

Egyedi termékek, nagyobb tételszám esetén a teljesítési határidő megegyezés szerint kijjebb tolódik. A termékek adatlapján megjelenített képek, színek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

Rendelés menete
1. Válassza ki a terméket amit szeretne megrendelni.
Komplett bélyegző rendelése esetén válassza ki a
-bélyegzőház színét
-festékpárna színét
-betűtípus fajtáját
Ha nem választ semmit, ill. ha mindegy milyen színű a bélyegző, akkor a polcról levett soron következő lesz, a betűtípus pedig az "alap".
Töltse ki a melyik sorba milyen adatot szeretne feltüntetni.

Amennyiben szeretne további terméket kosárba helyezni, válassza a „Tovább vásárolok” gombot. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. A „törlés” gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát. Mennyiség megadását követően válassza a „kosár frissítése” gombot.

2. Válassza ki az Önnek megfelelő fizetési és szállítási módot!

3. Ha a szállítási cím különbözik a számlázási címtől, kattintson a "Szállítási cím hozzáadása/szerkesztése" gombra.

4. Ha szeretne megjegyzést írni a megrendeléséhez, akkor itt meg tudja tenni.

5. Kérjük olvassa el az ÁSZF-et, és pipálásával fogadja el. Rendelését kizárólag az ÁSZF elfogadásával tudja leadni.

5.
Kattintson a "Rendelés áttekintés" gombra.

6. Figyelmesen olvassa át rendelését, mert téves adatok megadása esetén a hiba javítása csak új bélyegző gumi készítésével korrigálható! Kattintson a "Megrendelem" gombra!

Megrendelését követően elkészítjük a lenyomat mintáját a lehető legrövidebb időn belül, és elküldjük Önnek.
Megrendelését minden esetben visszaigazoljuk e-mailen vagy telefonon, szükség szerint egyeztetjük az adatokat. Megrendelése kizárólag akkor érvényes, ha rendelését jóváhagytuk, a küldött mintát és az esetleges módosításokat elfogadja, ezt e-mailen vagy telefonon megerősíti.
A visszaigazolt minta időpontja lesz a megrendelés időpontja!

Rendelés módosítása/törlése
Amennyiben rendelését tévesen, vagy véletlenül adta le módosítsa, vagy törölje rendelését.
-A rendelés véglegesítése előtt:
Ha módosítani szeretne valamin a Vissza gombbal tud visszamenni a rendelés folyamatán. Módosíthat darabszámot, de akár tételt is tud törölni. Rendelése csak a "Megrendelem" gombbal történik meg.

-A rendelés véglegesítése után:
A rendelés leadása után egy automata e-mailt kap rendeléséről. Ha hibát észlel benne, vagy törölni szeretné rendelését, kérjük jelezze bármely elérhetőségünkön! (telefon, e-mail) Rendelését mindenféle költség nélkül lemondhatja.

-A mintalenyomat elküldése után:
Ha megkapta a mintalenyomatot e-mailben és módosítani, törölné szeretné rendelését, bármely elérhetőségünkön megteheti mindenféle költség nélkül.

-Visszaigazolást követően:
Amennyiben rendelését visszaigazolta, ennek ellenére szeretne elállni a vásárlástól, természetesen megteheti. Kérjük olvassa el az "Elállás joga" és az "Elállási jog gyakorlásának menete" című bekezdést.

-Amennyiben rendelésében hibát találunk:
Pl.: Ön egyéni vállalkozó, de a rendelt bélyegzőjén nem kéri a feliratot, jelezzük Önnek, hogy az érvényben levő jogszabályok értelmében kötelező feltüntetni a cégformát. (egyéni vállalkozók esetén is!)
Természetesen csak javasolni tudunk ilyenkor, de ha véletlenül maradt le, és Ön is egyetért a javítással, akkor elkészítjük az új mintát, és ha mindenben megfelel, akkor készítjük/küldjük a bélyegzőt.

Ha bármi kérdése lenne jelezze Ügyfélszolgálatunknak, és segítünk Önnek!

Termék átvétele
A megrendelt terméket kizárólag szállítással küldjük, a számlát a csomag tartalmazza. Kérjük átvételkor ellenőrizze a csomag épségét. Amennyiben sérült a csomag kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Házhozszállítás, információk
Webáruházunk megrendeléseit a Magyar Posta Logisztika (MPL) kézbesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik.
Kérjük, olyan címet adjon meg amit a postás pontosan azonosítani tud, tehát pontos név (pl. ami a postaládán is megtalálható) házszám esetleg emelet, ajtó.
Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Házhozszállítás díjszabása

Minimum 1 db Ingyenes Házhozszállítással!   logós bélyegző rendelése esetén:
Szállítási mód

Szállítási idő

előre utalás utánvétel
Országos személyes átvétel
1 munkanap INGYENES 400 Ft
Országos futár
1 munkanap
390 Ft
790 Ft
Minden más esetben szállítási díjaink:
Országos személyes átvétel 1 munkanap 790 Ft 1.190 Ft
Országos futár 1 munkanap 990 Ft 1.390 Ft
15.000 Ft feletti megrendeléseket minden esetben ingyenesen szállítjuk!

 Pénztári készpénzbefizetés esetén 500 Ft kezelési költséget számolunk fel.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan:
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját. Visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Garancia
Az általunk elkészített bélyegzőgumikra 5 év garanciát vállalunk.
Ha 5 éven belül a bélyegzőgumi normál használat mellett megkopna vagy elhasználódna, küldje vissza, ingyen újra elkészítjük Önnek.
(Gyakorlatilag mi még nem találkoztunk ilyennel, de azért felajánljuk)

A garancia nem vonatkozik:
-ha nem rendeltetésszerűen használják
-ha a hiba oka a rossz adatokkal leadott rendelés
-adatmódosítás miatt szükséges a csere
-a festékpárna kifogyott

Termék meghibásodása esetén Ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről. A termékek garanciális cseréjéhez szükséges eljuttatásának költsége a vásárlót terheli.
Portósan küldött csomagokat nem veszünk át, azt minden esetben visszaküldjük a feladónak!

Felelősség
Vevőnek tekintettel kell lennie arra, hogy technikai okokból adódó rendszerhibák és kimaradások előfordulhatnak. Az Eladó semmilyen felelősséget nem vállal a webáruház korlátlan rendelkezésre állásáért.

Eladó semmilyen felelősséget nem vállal a szállítási határidőkre vonatkozóan. (csak az áru feladásának időpontját tudjuk garantálni) Szerződött partnerünk a Magyar Posta, a csomagokat "MPL csomagként"-ént küldjük.

Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy az Internet nyilvánosságának következtében az azon keresztül történő adat és információ átvitelből adódó kockázatok a vevőt terhelik.

A weboldalon feltüntetett ár és termékleírások elírásának jogát fentartjuk!

Semmilyen felelősséget nem vállalunk azon weboldalak tartalmáért, melyeket linkeken keresztül a mi oldalunkról el lehet érni.

Az elállás joga - A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog
20. § (1) Az üzlethelyiségen kívül kötött és a távollévők között kötött szerződés esetén a fogyasztót a (2) bekezdésben meghatározott határidőn belül indokolás nélküli elállási jog illeti meg. Olyan üzlethelyiségen kívül kötött és távollévők között kötött szerződés esetén, amely szolgáltatás nyújtására irányul, ha a 13. § vagy a 19. § szerinti nyilatkozat megtételét követően a teljesítés megkezdődik, a fogyasztót a (2) bekezdésben meghatározott határidőn belül indokolás nélküli felmondási jog illeti meg.
(2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási vagy felmondási jogát
a) termék adásvételére irányuló szerződés esetén
aa) a terméknek,
ab) több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik, az utoljára szolgáltatott terméknek,
ac) több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak,
ad) ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak,
a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától;
b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződés megkötésének napjától

számított tizennégy napon belül gyakorolhatja.

(3) A (2) bekezdés a) pontjában foglaltak nem érintik a fogyasztó azon jogát, hogy az e §-ban meghatározott elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja.
(4) Ha a szerződés megkötésére a fogyasztó tett ajánlatot, a fogyasztót a szerződés megkötése előtt megilleti az ajánlat visszavonásának joga, ami a szerződés megkötésére kiterjedő ajánlati kötöttséget megszünteti.

22. § (1) A fogyasztó a 20. §-ban biztosított jogát
a) a 2. mellékletben található nyilatkozat-minta felhasználásával; vagy
b) az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján gyakorolhatja.
(2) A vállalkozás internetes honlapján is biztosíthatja a fogyasztó számára a 20. §-ban meghatározott jog (1) bekezdés szerinti gyakorlását. Ebben az esetben a vállalkozás tartós adathordozón haladéktalanul visszaigazolja a fogyasztói nyilatkozat megérkezését.
(3) A 20. §-ban meghatározott jogot határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a 20. § (2) bekezdésében, illetve a 21. §-ban meghatározott határidő lejárta előtt elküldi.
(4) A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy a 20. §-ban meghatározott jogot e §-sal összhangban gyakorolta.

2. melléklet a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelethez
Elállási/Felmondási nyilatkozatminta
(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

Címzett:

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:
A fogyasztó(k) neve:
A fogyasztó(k) címe:
A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

Kelt

23. § (1) Ha a fogyasztó a 22. §-nak megfelelően eláll az üzlethelyiségen kívül kötött vagy a távollevők között kötött szerződéstől, a vállalkozás haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított tizennégy napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is.

14. A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek
c) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;

Elállási jog gyakorlásának menete
Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését.
A megrendelt terméket juttassa vissza a cégünk címére.
Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!
A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően videókamerával rögzíti a csomag kibontását, illetve a visszaküldött termék megvizsgálását. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt) A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát, ill. a szállítási költséget. (ha volt felszámítva)

Panasz bejelentése, internetes vásárlással kapcsolatban jogi információk:

Zala Megyei Békéltető Testület
8900 Zalaegerszeg, Petőfi u. 24.
Telefax: 92/550-525, E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Európai Bizottság - Az Ön online jogai

Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság - Európai Fogyasztói Központ

Adatkezelés
A webáruház használata során az Eladó részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára. Az adatkezelés során gyűjtött személy adatokat kizárólag a szolgáltatás -adásvétel- teljesítéséhez (egyeztetés, postázás, számlázás) használjuk fel. A webáruház böngészése folyamán, ill. rendeléskor technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb).
Ezen adatokat az Eladó kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére.
A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezni a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. A cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak.
A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat az Eladó mindaddig rögzíti, amíg a Vásárló nem kéri azok törlését. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.
A megrendelésre vonatkozó adatokat nem áll módunkban törölni az esetleges későbbi reklamációk tisztázása végett.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja az Eladó Általános Szerződési Feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

A kosár tartalma

 x 
A kosár üres

Ingyenes átvétel

Ingyenes Házhozszállítással!

Országosan több mint
3000 átvételi pont!

Posta, Csomagautomata,
MOL Postapont,
Coop Postapont.